skip to Main Content

Topkwaliteit hoeft niet meer te kosten dan een Quinn Bike!

Bekijk de video Neem contact op

24/7 service

De storing hulpdienst van Quinn Sports is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Leaseplan

Nieuwe fietsen nodig en het financieel willen spreiden. Quinn Sports denkt daarin met u mee!

Onderhoud

Met een onderhouds- abonnement van Quinn Sports blijft uw Quinn bike in topconditie.

75 onderdelen

De Quinn Infinitum bestaat in totaal uit slechts 75 verschillende onderdelen.

De meest ultieme fiets die er ooit gebouwd is

De Quinn Infinitum is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Ieder detail is opnieuw onder de loep genomen. Het frame is vervaardigd van zeer hoogwaardig staal. Het frame is vervaardigd van zeer hoogwaardig staal en het laswerk wordt gedaan met de modernste precisie lasrobots. Voor de afwerking gebruiken wij de modernste technieken, de beste lagers en is de gepoedercoate infinitum bike tegen alles opgewassen.

Innovatie & evolutie

Het comfortabele stuur heeft vele mogelijkheden en is voorzien van 2 grote bidonhouders. Het nieuwe ergonomische lederen zadel maakt de infinitum voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie

Ieder detail is opnieuw uitgevonden

Een stille nog bredere multiriem drijft het vliegwiel aan. De vernieuwde weerstandsknop en het magnetische remsysteem zijn een ervaring op zich! De Quinn Infinitum is gebouwd voor de professionele markt en daarom berekend op langdurig en zwaar gebruikt. Quinn geeft u daarom 2 jaar volledige garantie! Een topkwaliteit indoor bike hoeft niet meer te kosten dan een Quinn bike Infinitum!

75 argumenten om te kiezen voor een Quinn Infinitum!

De Quinn Infinitum bestaat in totaal uit slechts 75 verschillende onderdelen. Dat lijkt misschien niet veel, maar dat is een bewuste keuze. Want alles wat er niet op zit, kan ook niet kapot. En wat er dan wel op zit, is natuurlijk van topkwaliteit.

Het resultaat: een ultieme en onverwoestbare indoorcycle.